卡梅倫應該收聲

卡梅倫曰:「競爭力不足繼續是歐洲的「死穴」,歐豬5國競爭力比伊朗更差,指以「社會保障」之名開徵金融交易稅近乎『瘋狂』,會進一步打擊歐洲經濟及就業」。

我們來看英國的情況:

紅線:大蕭條;藍線:2008-?危機。很明顯的,英國現時的衰退比大蕭條更深更長。

DeLong:

By contrast, the Cameron-Osborne policies of expansion-through-austerity have produced a flatline for real GDP, and the odds are high that British real GDP is headed down again.

In less than a year, if current forecasts come true, the Cameron-Osborne Depression will not be the worst depression in Britain since the Great Depression, but the worst depression in Britain… probably ever.

http://wp.me/pXZbk-Hk

廣告
本篇發表於 政治與經濟 並標籤為 , 。將永久鏈結加入書籤。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s